KP

OVER ONSErik Lemmen - praktijkhouder
Erik is in 1984 afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Na zijn opleiding is hij gaan werken op de Enkschool. Dat is een school voor kinderen met een communicatieve beperking. Hier is hij werkzaam geweest als logopedist, lid van de Commissie van Onderzoek en ambulant begeleider. Daarnaast werkt hij sinds 1986 binnen Logopediepraktijk Zwolle. Vanaf 1997 werkt hij volledig binnen de praktijk. Naast zijn functie als praktijkhouder, is hij binnen logopediepraktijk Zwolle ook werkzaam als logopedist. Hij heeft zich met name toegelegd op de stem en al haar facetten. Erik is iedere maandag, dinsdag en donderdag op onze hoofdlocatie aan de Vrouwenlaan te vinden. Op woensdag en vrijdag is hij aanwezig bij onze locatie Kamperpoort.

e-mailadres: e.lemmen@logopediepraktijkzwolle.nl
Regina Vermeer - financieel administratief medewerker

Sinds september 2015 werkt Regina als financieel administratief medewerker bij de Logopediepraktijk. Op maandag- en donderdagochtend zit zij op kantoor aan de Vrouwenlaan in Zwolle. Haar belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de declaraties goed naar de verzekeraars worden verzonden. Vervolgens moet dit weer goed in de administratie verwerkt worden. Verder zorgt zij ervoor dat de personeelsadministratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast zijn er nog allerlei losse dingen die zij regelt. In haar vrije tijd zwemt Regina iedere week en probeert zij af en toe een wandeltocht te maken. Thuis heeft zij haar gezellige, drukke gezin.

e-mailadres: admin@logopediepraktijkzwolle.nl Bianca van Eikenhorst - logopedist
Bianca werkt sinds augustus 2010 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties van de praktijk in Zwolle; basisschool de Toonladder, basisschool Al amana, huisartsenpraktijk Holtenbroek en Gezondheidshuis Stadshagen. Bianca is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Daarnaast verzorgt zij de behandelingen van meertalige kinderen, waarin zij ook een specialisatie heeft.


e-mailadres: b.vaneikenhorst@logopediepraktijkzwolle.nlHanneke Harms-Eschbach - logopedist
Hanneke werkt sinds februari 2017 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties in de Aa-landen. Hanneke is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek, auditieve verwerkingsproblematiek en afwijkende mondgewoonten. In haar vrije tijd wandelt ze en geniet ze van contact met vrienden. Ook speelt zij gitaar en speelt ze volleybal.


e-mailadres: h.harms@logopediepraktijkzwolle.nl
 Ramona Simonis – logopedist
Ramona werkt sinds juli 2018 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties in Hoogeveen, Elim, Tiendeveen en Hollandsche veld. Ramona heeft ervaring met het onderzoeken en behandelen van (jonge) kinderen, als volwassenen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in logopedie en tandheelkunde. In haar vrije tijd is Ramona vaak te vinden in de sportschool. Naast het sporten geeft ze daar ook les. Verder houdt ze van reizen, koken en leuke uitstapjes maken met vrienden en familie.
e-mailadres:

r.simonis@logopediepraktijkdeweide.nlRenske van Iwaarden – logopedist
Renske werkt sinds augustus 2018 bij onze praktijk. In juli 2018 heeft zij haar opleiding afgerond aan Hogeschool Windesheim en daarna is zij gaan werken op de volgende locaties van de praktijk in Zwolle; OBS de Krullevaar en OBS Supernova, Basisschool de Toonladder en in de praktijk in Zwolle-Zuid. Renske behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en is gespecialiseerd in afwijkende mondgewoonten (OMFT). Haar vrije tijd spendeert ze graag met familie en vrienden. Daarnaast houdt ze van film, gaat ze graag naar buiten (hardlopen, wandelen), traint ze met dieren en houdt ze van paardrijden.


e-mailadres: r.vaniwaarden@logopediepraktijkzwolle.nl
 

Linda Buit - ten Brinke - logopedist
Linda werkt sinds maart 2019 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties in Zwolle. In 2016 is zij afgestudeerd en heeft bij een andere praktijk en op een school met speciaal basisonderwijs gewerkt. Linda behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. In haar vrije tijd spreekt ze af met familie en vrienden en daarnaast houdt ze van zwemmen, koken en tuinieren.

e-mailadres: l.buit@logopediepraktijkzwolle.nl